Головна News В особняку та офісі пригожина провели обшуки: російські Telegram-канали показали фото

В особняку та офісі пригожина провели обшуки: російські Telegram-канали показали фото

0

фотогалерея

КИЇВ. 5 липня. УНН. У рф відбулись обшуки в особняку та офісі керівника пвк “вагнер” євгена пригожина. Російські Telegram канали повідомляють, що під час слідчих дій було виявлено арсенал зброї, величезну кувалду з написом “На випадок важливих переговорів”, перуки, пачки валюти, підроблені документи та зливки золота, передає УНН.

Деталі

Як повідомляє Mash, під час обшуку у пригожина знайшли цілий арсенал вогнепальної зброї, кувалду, перуки, паспорти на різні імена та шість мільярдів рублів.

Серед вогнепальної гри — два карабіни “Сайга”, нарізний австрійський Steyr, напівавтоматична гвинтівка “АРка” та іменний Glock.

А в пітерському готелі River Palace, серед акціонерів якого є дружина пригожина, був припаркований мікроавтобус Citroen. Там лежало шість мільярдів рублів готівкою у 80 коробках, додає Mash.

Доповнення

Генпрокуратура рф 23 червня оголосила про порушення кримінальної справи стосовно засновника пвк “вагнер” євгенія пригожина за статтею про збройний заколот. Справу порушили після того, як пригожин заявив про удар по таборах пвк “вагнер”, завданий міноборони рф, і повідомив, що разом із бійцями піде “розбиратися, чому в країні відбувається беззаконня”. міноборони рф назвало твердження про завданий удар такими, що не відповідають дійсності. фсб рф заявила, що висловлювання пригожина “фактично є закликом до початку збройного громадянського конфлікту” на території рф, і закликала бійців пвк “вагнер” не виконувати накази пригожина та вжити заходів для його затримання.

Ватажок пвк “вагнер” євген пригожин погодився виїхати з росії до сусідньої білорусі в суботу, у результаті угоди, яку, вочевидь, уклав президент білорусі олександр лукашенком. Угода передбачає, що пригожин відкликає свої війська з маршу на столицю, заявив у суботу представник кремля.

Держсекретар США Ентоні Блінкен, коментуючи спробу військового заколоту в росії заявив, що не вважає, “що ми бачили останній акт” цих подій.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…