Головна News В Південній Кореї український дипломат влаштував бійку в барі: МЗС негайно відкликало його з країни

В Південній Кореї український дипломат влаштував бійку в барі: МЗС негайно відкликало його з країни

0

КИЇВ. 27 липня. УНН. Міністерство закордонних справ України заявило про відкликання співробітника українського посольства з Південної Кореї за те, що він напідпитку влаштував дебош у барі. Про це повідомляє УНН із посиланням на речника МЗС Олега Ніколенка, посольство України в Кореї та корейське медіа KBS.

Деталі

KBS повідомляє, що співробітника українського посольства затримали 25 липня у столиці Південної Кореї Сеулі.

Дипломата затримали на місці за звинуваченням у нападі на працівника бару та поліцейського в стані алкогольного спʼяніння. Його доставили до відділку, але пізніше відпустили.

Речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко заявив, що відомство ухвалило рішення про «негайне відкликання дипломата із довготермінового відрядження та його повернення до України». 

Тим часом посольство України в Кореї висловило «щирі вибачення корейській громадськості та всім причетним за будь-які страждання або незручності, спричинені інцидентом».

“Посольство тісно співпрацює з корейською владою, щоб забезпечити повне та неупереджене розслідування справи”, – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Висилання російських дипломатів з Молдови: рф має 20 днів, щоб забрати близько 50 співробітників посольства

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…