Головна News Головний прокурор Міжнародного кримінального суду: у війні в Україні настане “день розплати”

Головний прокурор Міжнародного кримінального суду: у війні в Україні настане “день розплати”

0

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. Карім Ахмад Хан, головний прокурор Міжнародного кримінального суду (МКС), заявив, що вірить у справедливість за військові злочини, скоєні під час війни росії в Україні. Про це інформує УНН з посилання на CNN.

Цитата

«Міжнародне право «забезпечить, що в Україні настане день розплати та в інших ситуаціях, коли будь-який злочинець, будь-яка особа зі зброєю чи ракетою, або здатна наводити терор на найбільш уразливе з наших наступних поколінь, зрозуміє, що існує закон”, – сказав Хан.

«Закон може бути не таким сильним, як багато хто хоче, але він не такий слабкий, як багато хто думає”, – додав генпрокурор.

Глава МКС сказав, що він «надзвичайно стурбований» смертями цивільного населення після численних російських ударів, які росія завдала по Україні в понеділок. Він сказав CNN, що МКС буде проводити кримінальне розслідування.

Додамо

Генштаб повідомив, що російські окупанти протягом доби завдали понад 84 ракетних та авіаційних удари по мирних містах України.

Силами і засобами Повітряних Сил, а також протиповітряної оборони Сухопутних військ ЗСУ, було знищено 56 повітряних цілей: 43 крилаті ракети та 13 безпілотників.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…