Головна News Ліз Трасс на зустрічі G7 ініціює термінове скликання екстренного саміту країн-членів НАТО через масові обстріли України 10 жовтня

Ліз Трасс на зустрічі G7 ініціює термінове скликання екстренного саміту країн-членів НАТО через масові обстріли України 10 жовтня

0

Ліз Трасс

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Премʼєр-міністерка Сполученого Королівства Ліз Трасс на зустрічі лідерів держав G7 хоче заявити, аби  найближчими днями скликали екстрений саміт країн-членів НАТО після ракетних ударів росії в Україні. Про це інформує УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Трасс виступить із цим закликом сьогодні на зустрічі лідерів держав G7, йдеться у заяві канцелярії на Даунінг-стріт.

Цитата

“Величезна міжнародна підтримка боротьби України різко контрастує з ізоляцією росії на міжнародній арені. Ніхто не хоче миру більше, ніж Україна. Зі свого боку ми не повинні ні на хвилину послаблювати свою рішучість допомогти їм перемогти” — наводить витяг із запланованої промови Трасс канцелярія уряду.

Нагадаємо

Генштаб повідомив, що російські окупанти протягом 10 жовтня завдали понад 84 ракетних та авіаційних удари по мирних містах України.

Силами і засобами Повітряних Сил, а також протиповітряної оборони Сухопутних військ ЗСУ, було знищено 56 повітряних цілей: 43 крилаті ракети та 13 безпілотників.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…