Головна News Джекпот Powerball США досяг рекордної позначки 1,9 мільярда доларів

Джекпот Powerball США досяг рекордної позначки 1,9 мільярда доларів

0

КИЇВ. 6 листопада. УНН. І без того рекордний джекпот US Powerball виріс до колосальних 1,9 мільярда доларів після того, як ніхто не отримав виграшний квиток у суботньому розіграші, за словами представників лотереї, передає УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

За оцінками Powerball, 1,6 млрд доларів, які були розіграні у суботу, стали найбільшим лотерейним призом, який колись пропонувався.

Щоб виграти великий приз, гравець має вгадати всі шість щасливих номерів, включаючи останній Powerball. Виграшними номерами, розіграними 5 листопада, стали 28, 45, 53, 56, 69 та Powerball 20.

Наступним шансом для покупців квитків зірвати джекпот буде розіграш у понеділок, хоч їм доведеться подолати високі шанси 1 на 292,2 мільйона, щоб забезпечити перемогу.

За даними Powerball, ніхто не вигравав джекпот із 3 серпня, коли щасливий власник квитка з Пенсільванії забрав додому понад 200 мільйонів доларів.

Переможці можуть ухвалити рішення про отримання грошей у вигляді ануїтету, що виплачується 30 поетапними платежами протягом 29 років, або одноразової грошової виплати. Обидва типи виграшів оподатковуються федеральними та місцевими податками.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…