Головна News ДТП за участі українців в Італії: чотирьох людей госпіталізували у важкому стані

ДТП за участі українців в Італії: чотирьох людей госпіталізували у важкому стані

0

КИЇВ. 26 серпня. УНН. Унаслідок ДТП, що сталась на півночі Італії, де автобус з українськими туристами зіткнувся з польською фурою, четверо людей було доставлено до лікарні у важкому стані. Наразі Міністерство закордонних справ України надає допомогу постраждалим українцям через генеральне консульство в Мілані. Про це в УНН повідомив речник МЗС Олег Ніколенко.

Цитата

“Генеральне консульство в Мілані надає допомогу українцям, які постраждали внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участі автобуса на українській реєстрації на півночі Італії. Четверо громадян були госпіталізовані у важкому стані до медичних закладів міст Удіне і Трієст”, – сказав Олег Ніколенко.

Додамо

Він додав, що решті пасажирів було надано необхідну медичну допомогу на місці та тимчасово розміщено в спеціальних центрах рятувальних служб поблизу міста Удіне. А транспорт для повернення наших громадян до України має бути наданий перевізником найближчим часом.

“Українські консули взаємодіють із італійськими правоохоронцями в контексті з‘ясування усіх обставин ДТП, а також тримають на контролі лікування постраждалих українців”, – підсумував речник.

Нагадаємо

Вчора ввечері, 25 серпня, в Італії в аварію потрапив автобус, у якому перебували українці. Четверо з них були госпіталізовані у важкому стані, серед них двоє неповнолітніх. 

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…