Головна News За 13 місяців втрата статків Цукерберга досягла 100 млрд доларів – Bloomberg

За 13 місяців втрата статків Цукерберга досягла 100 млрд доларів – Bloomberg

0

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Статок Марка Цукерберга впав на 11 млрд доларів після того, як його компанія Meta Platforms Inc. другий квартал поспіль повідомила про невтішні прибутки, в результаті чого його загальні втрати сягнули понад 100 мільярдів доларів лише за 13 місяців. Про це повідомляє УНН з посиланням на Bloomberg.

Деталі

За інформацією Bloomberg Billionaires Index, Цукерберг нині має чистий капітал у розмірі 38,1 мільярда доларів, що є приголомшливим падінням порівняно з піком у 142 мільярди доларів у вересні 2021 року. Дохід компанії Meta впав на 4,5% порівняно з аналогічним періодом минулого року, і падіння спостерігається вже два квартали поспіль.

Також зазначається, що корпорація, яка володіє платформами соціальних мереж Facebook та Instagram, стикається з масштабними витратами, оскільки вкладає великі кошти у свою версію “віртуальної реальності”.

Наголошується, що Цукерберг, який не так давно посідав третє місце у списку найбагатших людей світу, поступаючись лише Джеффу Безосу та Біллу Гейтсу, наразі опустився на 23-тю сходинку у рейтингу мільярдерів Bloomberg.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Натяк на купівлю?: Ілон Маск приніс раковину до штаб-квартири Twitter та змінив статус у соцмережі

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…