Головна News Цукерберг визнав, що соцмережа Threads вже втратила понад половину користувачів

Цукерберг визнав, що соцмережа Threads вже втратила понад половину користувачів

0

КИЇВ. 30 липня. УНН. Керівник корпорації “Meta”, який серед іншого є власником таких соцмереж як “Facebook” та “Instagram” Марк Цукерберг визнав, що їх нова платформа “Threads”, яка мала стати головним конкурентом “Twitter” Ілона Маска, втратила більше половини користувачів, повідомляє BBC, пише УНН.

Цитата

“Якщо у вас зареєстровано понад 100 мільйонів користувачів, в ідеалі було б чудово, якби всі вони або хоча б половина з них залишилися з нами. Ми ще не досягли цього”, – сказав Марк Цукерберг під час розмови зі співробітниками своєї компанії, запис якої з’явився у ЗМІ.

Деталі

За п’ять днів після запуску Threads, кількість користувачів платформи зросла до більш ніж 100 мільйонів осіб. Більшість з них – це користувачі Instagram, які просто перенесли свої профілі на нову платформу.
Однак, майже одразу нову платформу почали критикувати за обмежений функціонал та відсутність нових ідей.
Цукерберг у своїй промові наголосив на тому, що саме завдяки оновленням Threads поверне аудиторію та залучить нових користувачів.

Цю думку поділяє й директор з продуктів “Meta” Кріс Кокс, який на тій же зустрічі сказав співробітникам, що зараз вони зосереджені на додаванні більшої кількості “гачків для утримання користувачів”, щоб залучити їх назад на платформу. Також він навів приклад такого “гачка” – користувачі Instagram будуть мати можливість бачити трендові теми з Threads, щоб підстроювати під них власний контент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Twitter погрожує подати в суд на Meta через нову соцмережу Threads

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…