Головна News кадиров похвалив пригожина і сказав, що також створить пвк “при завершенні роботи на держслужбі”

кадиров похвалив пригожина і сказав, що також створить пвк “при завершенні роботи на держслужбі”

0

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Глава Чечні рамзан кадиров опублікував у своєму Telegram схвальний пост про пвк “вагнер” та його керівника євгена пригожина, пообіцявши в майбутньому створити власну приватну військову компанію. Про це повідомляють росЗМІ, передає УНН.

Цитата

“Не перестаю радіти успіхам пвк “вагнер” у зоні сво. Здавалося б, приватна військова компанія, а змогла досягти значних результатів. Це при тому, що штурмові бригади пвк завжди беруть на себе надзвичайно важку частину роботи. Незважаючи на всі складнощі, “вагнер” досягає поставленої мети у будь-якій ситуації. Я всерйоз планую при завершенні роботи на держслужбі скласти конкуренцію нашому дорогому брату євгену пригожину та створити приватну військову компанію”, – написав кадиров.

Нагадаємо

Аналітики Інституту вивчення війни зазначили, що глава Чечні рамзан кадиров, схоже, відхилив пропозицію керівника ПВК “вагнер” євгена пригожина приєднатися до нової інформаційної кампанії проти міністерства оборони рф. Повідомляється, що кадиров, ймовірно, не пристав на пропозицію пригожина, оскільки сумнівається, що керівник “вагнера” зможе відновити свій вплив, який зменшується.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…