Головна News У Польщі водій таксі зґвалтував українку

У Польщі водій таксі зґвалтував українку

0

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Українка, яка перебуває у Польщі, заявила про зґвалтування. Підозрюваним є водій одного з популярних сервісів таксі. Про це УНН повідомляє з посиланням на tvn24.pl.

Злочин, про який заявила біженка, стався у Варшаві 12 лютого, коли вона поверталася з вечірки, на якій перебувала з подругою. Коли жінка вирішила повертатися до дому, то викликала таксі Bolt. Як повідомили у польській прокуратурі, водій підозрюється в тому, що позбав потерпілу свободи та силою примусив до статевого акту. Коли жінці вдалося втекти, то вона одразу звернулася до правоохоронців.

Підозрюваного затримали. Ним виявився громадянин Туркменістану, якого заарештували на три місяці для проведення належного слідства.

Польське ЗМІ tvnwarszawa.pl. звернулося до сервісу Bolt для отримання коментаря. В компанії заявили, що співпрацюють з поліцією та надали усю наявну інформацію для затримання зловмисника. Підозрюваному також зблоковано доступ до платформи. Водночас у компанії зауважили, що водій пройшов усю необхідну перевірку, зокрема, і перевірку на наявність судимостей і можливий розшук його правоохоронними органами. У компанії зазначили, що виступають за посилення безпеки пасажирів та впровадження жорсткіших правил перевірки водіїв.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…