Головна News Керівник конференції з питань безпеки: “путін повинен залишитися на саміті G20 покараним”

Керівник конференції з питань безпеки: “путін повинен залишитися на саміті G20 покараним”

0

Крістоф Хойсген

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. Голова Мюнхенської конференції з безпеки Крістоф Хойсген заявив, що російський диктатор путін “повинен залишитися на саміті G20 покараним”. Про це інформує УНН з посиланням на німецьке видання Zeit.

Цитата

“Це правильно, поговорити з президентом Китаю та іншими учасниками про порядок денний перед самітом G20 і підкреслити, що володимир путін, який, ймовірно, буде присутній на саміті, не може залишитися не покараним”, — сказав Хойсген.

Деталі

Наступного тижня Олаф Шольц вперше відправиться до Пекіна як канцлер Німеччини. Як зазначив Крістоф Хойсген, на майбутньому саміті G20 в Індонезії в середині листопада Німеччина та інші країни повинні чітко заявити про ізоляцію глави російської держави.

“Тож ніякого рукостискання, ніякого гармонійного сімейного фото”, – сказав Хойсген.

“Головну відповідальність за зростання цін на енергоносії та дефіцит продовольства в усьому світі несе одна людина: володимир путін”, — додав Хойсген

Довідка

Саміт G-20 у Балі — сімнадцята зустріч глав держав “Групи двадцяти” (G20) та держав-партнерів, яка відбудеться 15–16 листопада 2022 року в Індонезії, на острові Балі. На саміт як гість також запрошений Президент України Володимир Зеленський.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…