Головна News Китай готується збити невідомий літаючий об’єкт

Китай готується збити невідомий літаючий об’єкт

0

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Пекін готується збити невідомий об’єкт, що летить над водами поблизу портового міста Ціндао, де знаходиться велика військово-морська база Народно-визвольної армії Китаю, повідомляє китайське видання The Paper, інформує УНН.

Деталі

У повідомленні йдеться, що співробітник управління морського розвитку району Джімо в Ціндао сказав, що відповідні органи готуються збити об’єкт. Співробітника не було проінформовано про те, що це за об’єкт.

На військово-морській базі Цзянчжжуан, розташованій приблизно за 15 миль на схід від Ціндао, розміщені як балістичні, так і атомні підводні човни, а також перший в країні авіаносець «Ляонін». Це командний пункт Північного морського флоту країни.

Доповнення

Цього місяця США та Канада збили три повітряні об’єкти, у тому числі один, який, за словами Вашингтона, був навмисно відправлений Китаєм для спостереження. Пекін заперечив, що це був нешкідливий пристрій для спостереження за погодою, який збився з курсу.

Білий дім заявив у неділю, що надто рано давати характеристику двом останнім об’єктам, збитим американськими винищувачами над Північною Америкою після того, як лідер більшості в Сенаті Чак Шумер заявив, що вони, як вважають, були висотними повітряними кулями. Об’єкти були збиті в п’ятницю над Аляскою та в суботу над Канадою.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…