Головна News Маск потрапив у новий скандал, назвавши Каспарова ідіотом: до чого тут Україна

Маск потрапив у новий скандал, назвавши Каспарова ідіотом: до чого тут Україна

0

Ілон Маск

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Американський мільярдер Ілон Маск потрапив у новий скандал – назвав російського шахіста Гарі Каспарова “ідіотом”. Що цікаво – навіть тут без України не обійшлося, передає УНН.

Деталі

Передісторія нового конфлікту у соцмережах наступна – Каспаров розкритикував “мирний план” Маска по Україні. 

“Ціна є величезною, але Україна платить за неї. То чому ж люди, котрі сидять у комфорті своїх особняків у Силіконовій долині, розповідають Україні, як вести свої справи?” – написав шахіст.

Маск не змусив себе чекати і назвав Каспарова ідіотом. Проте не ясно, що зачепило його більше – критика “мирного плану” чи припущення шахіста про особняк у Силіконовій долині.

«Хоча Каспаров справді грає у шахи майже так само добре, як мій iPhone, в іншому він ідіот. У мене немає ні будинку, ні особливо особняка, йолоп», – заявив Маск.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Після твітів, вигідних путіну”: у США розглядають можливість перевірки Маска з точки зору нацбезпеки – Bloomberg

Контекст

Маск, найбагатша людина у світі, через Twitter оголошував пропозиції припинити війну росії та погрожував скоротити фінансову підтримку Starlink в Україні. Його твіти та публічні коментарі розчарували чиновників у США та Європі та викликали похвалу з боку конкурентів Америки, відзначає видання.

Пізніше Маск відмовився від своєї погрози припинити розгортання Starlink і заявив, що продовжить оплату сервісу.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…