Головна News Навальний заявив, що йому загрожує нова кримінальна справа за “пропаганду тероризму”

Навальний заявив, що йому загрожує нова кримінальна справа за “пропаганду тероризму”

0

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Російський опозиційний політик Олексій Навальний, який перебуває в ув’язненні, заявив, що влада порушила проти нього нову кримінальну справу за “пропаганду тероризму і екстремізму”, передає УНН.

Навальний, найпомітніший внутрішній критик путіна вже відбуває терміни загалом 11,5 років за шахрайство, неповагу до суду та порушення умовно-дострокового звільнення, які він відкидає як сфабриковані звинувачення, покликані змусити його замовкнути.

Цитата

“Я геній злочинного світу”, – написав Навальний, який може публікувати повідомлення в Твіттері через своїх адвокатів та союзників.

“Ви всі думали, що я два роки сидів в ізоляції, а виявилося, що я активно чинив злочини. На щастя, Слідчий комітет був пильним і нічого не прогавив”.

Деталі

Навальний вказав, що за оцінками його адвокатів, тепер йому може загрожувати загальний термін близько 30 років.

Прессекретар Навального Кіра Ярмиш заявила, що справа пов’язана з каналом на YouTube під назвою “Популярна політика”, який запустили його союзники після того, як він уже провів рік у в’язниці.

Доповнення

Навальний довгий час проводив кампанії проти повсюдної корупції в росії за допомогою дотепних та майстерно знятих відеороликів, які залучили величезну аудиторію у соціальних мережах.

Згідно з аналізом, проведеним кількома європейськими медичними установами, у 2020 році він був отруєний нервово-паралітичною речовиною під час агітаційної поїздки до Сибіру. кремль заперечував свою причетність. Після кількох місяців лікування в Німеччині його заарештували за порушення умовно-дострокового звільнення, коли повернувся до росії на початку 2021 року.

Після вторгнення росії в Україну кремль активізував свою кампанію щодо придушення внутрішньої опозиції. Навальний висловився проти війни, засудивши дії путіна назвавши вторгнення “дурним та побудованим на брехні”.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…