Головна News На авіашоу в США зіштовхнулися літаки

На авіашоу в США зіштовхнулися літаки

0

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Вчора, 12 листопада, на авіашоу в США у повітрі зіштовхнулися два літаки. Про це повідомляє УНН з посиланням на Dallas News.

Цитата

“Два вінтажні військові літаки зіткнулися в повітрі в суботу вдень під час пам’ятного шоу ВПС США “Крила над Далласом”, яке проходило в аеропорту Далласа”, – йдеться в повідомленні.

Деталі

За даними Федерального управління цивільної авіації США, Boeing B-17 Flying Fortress і Bell P-63 Kingcobra розбилися близько 13:20 за місцевим часом.

Невідомо, скільки людей перебувало на борту літака, але Хенк Коутс, генеральний директор Commemorative Air Force, сказав, що B-17 зазвичай має екіпаж з чотирьох-п’яти осіб, в той час як P-63 – це літак з одним пілотом. За даними пожежно-рятувальної служби Далласа, кількість жертв була невідома станом на 16:15, але у відомстві підтвердили, що серед людей на землі не було повідомлень про поранення.

На відеозаписах, поширених у соціальних мережах, видно, як P-63 врізався в літак B-17 під час розвороту. Передня частина B-17 відламалася, а крила літака спалахнули, коли вони вдарилися об землю.

Один з глядачів вигукнув іспанською мовою “О, Боже!”, а з поля, де десятки людей стояли і спостерігали за шоу, було видно велику хмару чорного диму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танзанійський літак розбився у найбільшому озері Африки: 19 людей загинули

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…