Головна News На тлі прибуття “вагнерівців” у білорусі виявили 2-кілометрову колону техніки

На тлі прибуття “вагнерівців” у білорусі виявили 2-кілометрову колону техніки

0

фотогалерея

КИЇВ. 17 липня. УНН. У білорусі журналісти зафіксували ще одну велику колону, імовірно бійців пвк “вагнера”, що прибула до табору в селі Ціль Осиповицького району. Про це повідомляє білоруська служба Радіо Свобода, яка опублікувала знімки, передає УНН.

Цитата

«На сьогоднішньому супутниковому знімку, зробленому вранці об 11:12 за мінським часом, видно ще одну велику колону, здається, бійців «вагнера», яка прибула до військової частини в селищі Ціль, де розташоване наметове містечко», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що на знімку купа автомобілів розтягнулася майже на 2 кілометри від з’їзду з траси М5 гомель-мінськ. У ньому можна побачити вантажівки, автобуси, легкові автомобілі, автомобілі типу «буханка», вантажні «Газелі».

Сьогодні Telegram-канал “Білорусь мізків” показав відео автопоїзда, що рухається в бік мінська трасою М5 гомель – мінськ. Майже всі автомобілі мають символ «Вагнер» і російські триколори. Цілком імовірно, що це та сама колона, яка прибула до військового містечка Ціль.

Доповнення

15 липня в ДПСУ повідомили, що наразі наявна інформація свідчить, що в білорусі почали спостерігатися окремі групи представників із приватних військових кампаній, які переміщуються з росії. Держприкордонслужба продовжує відстежувати цю ситуацію.

У понеділок моніторингова група “Беларускі Гаюн” повідомляла, що до білорусі прибула ще одна колона пвк “вагнер”, це вже щонайменше 3-тя колона з найманцями, яка прибула до білорусі з 11 липня.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…