Головна News Не справляється зі “спецоперацією”: росЗМІ знайшли заміну Шойгу

Не справляється зі “спецоперацією”: росЗМІ знайшли заміну Шойгу

0

Сергій Шойгу

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. Західна розвідка та ЗМІ вже не раз повідомляли про те, що міністра оборони країни-агресора сергія шойгу можуть замінити через тривалі російські невдачі на фронті. Сьогодні російські видання повідомили ім’я передбачуваної заміни міністра, пише УНН.

Деталі

Як повідомляється, йдеться про якогось Олексія Дюміна, який очолює Тульську область. Про це повідомляє видання «Верстка» з посиланням на деякі джерела «близькі до керівництва країни».

Повідомляється, нібито серед лобістів цього призначення рамзан кадиров і євгеній пригожин. кадиров нібито називає Дюміна «старшим братом» і саме його хотів би бачити на чолі Міноборони.

Дюмін отримав звання героя росії за участь у війні з Україною у 2014 році. Як пишуть РосЗМІ, точна його місія невідома — є версія, що саме він евакуював президента Віктора Януковича. 2014-го його кар’єра пішла різко вгору, і незабаром він став заступником міністра оборони.

Раніше

За даними Інституту вивчення війни (ISW), зростаюча внутрішня критика в росії “часткової мобілізації”, ймовірно, змушує російського президента володимира путіна звинувачувати в невдачах міністерство оборони росії і, зокрема, міністра оборони росії шойгу.

Зокрема, в ISW згадали, що з критикою міноборони росії вийшов зокрема і голова комітету держдуми росії з оборони генерал-полковник у відставці андрій картаполов – “ще один удар по шойгу”.

“Один російський мілблогер заявив, що коментарі картаполова демонструють, що шойгу скоро буде “знесено” і “визнано головним винуватцем” військових невдач росії”, – зазначають в Інституті.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…