Головна News Оголошений путіним “військовий стан” є відчайдушною тактикою для встановлення контролю – Держдепартамент США

Оголошений путіним “військовий стан” є відчайдушною тактикою для встановлення контролю – Держдепартамент США

0

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. У світлі оголошення путіним військового стану в чотирьох областях України, які росія намагається анексувати, високопосадовець адміністрації США заявив CNN, що цей крок був сприйнятий як «відчайдушна тактика» у спробі встановити контроль, і що США не здивовані тим, що путін вдався до цього кроку, інформує УНН.

Деталі

Чиновник сказав, що остання заява путіна не змінює того факту, що росія не має законних претензій на суверенну територію України, і що офіційні особи США відстежують, як українці вже відкидають останній крок путіна.

В адміністрації додали, що підтримка США українців, які захищають свій суверенітет, залишається незмінною та продовжується.

Додамо

путін оголосив у середу “військовий стан” у чотирьох областях України, і дав усім губернаторам регіонів у росії надзвичайні повноваження, які відчиняють двері для запровадження нових обмежень в рф.

Верхня палата російського парламенту швидко підтримала рішення путіна запровадити “військовий стан” в анексованих Донецькій, Херсонській, Луганській та Запорізькій областях. У затвердженому законодавстві зазначено, що декларація може включати обмеження на поїздки та публічні збори, посилення цензури та розширення повноважень правоохоронних органів.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…