Головна News Ордер на арешт путіна: у держдумі пропонують заборонити МКС у рф

Ордер на арешт путіна: у держдумі пропонують заборонити МКС у рф

0

КИЇВ. 25 березня. УНН. У держдумі рф хочуть запровадити відповідальність “за сприяння та підтримку” Міжнародного кримінального суду, який видав ордер на арешт російського диктатора володимира путіна, а також “заборонити діяльність” МКС. Відповідну ініціативу озвучив спікер дердуми рф вʼячеслав володін, передає УНН.

Цитата

“Необхідно розробити зміни до законодавства, що забороняють будь-яку діяльність МКС на території нашої країни, а також передбачити відповідальність за сприяння та підтримку МКС”, – написав володін у Telegram.

Крім цього, він запропонував організувати роботу “щодо укладання двосторонніх угод з дружніми країнами, які передбачають обопільну відмову від співпраці та сприяння МКС”.

Нагадаємо

Міністр ПАР з міжнародних відносин і співробітництва Наледі Пандор підтвердила, що її країна запросила російського диктатора взяти участь у саміті групи країн БРІКС, попри ордер на арешт, виданий МКС проти нього.

Представник президента ПАР Вінсент Магвеня заявляв, що Південна Африка знає про свої юридичні зобов’язання щодо ордера від МКС на арешт путіна.

Також Угорщина заявила, що не буде арештовувати путіна, якщо він в’їде в країну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після ордеру МКС на арешт путіна почнеться “закулісна дипломатична битва” – Кулеба

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…