Головна News Папа закликав молитися за мир в Україні та за жертв землетрусу в Афганістані

Папа закликав молитися за мир в Україні та за жертв землетрусу в Афганістані

0

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Папа Римський Франциск поновив свій заклик до молитви за мир в Україні, а також скерував свою думку до Афганістану, у якому внаслідок руйнівного землетрусу загинули тисячі людей. Про це пише Vatican News, повідомляє УНН.

Цитата

«Будьте наполегливим у молитві за всіх, хто страждає від голоду, несправедливості та війни, а особливо за дорогу і багатостраждальну Україну», – зазначив Папа Франциск.

Деталі

Зустрічаючись із паломниками під час Загальної аудієнції Папа Франциск вкотре закликав до молитви за Україну та до солідарності з народами, які страждають від природніх катаклізмів.

Також Папа присвятив окремі слова народу Афганістану.

«Закликаю всіх людей доброї волі допомогти цьому народові, який і без того зазнає тяжких випробувань, і таким зробити свій внесок у дусі братерства, щоб полегшити страждання народу та підтримати необхідну відбудову», – резюмував він.

Нагадаємо

Суботні землетруси в Афганістані – один з магнітудою 6,3 – були одними з найбільш смертоносних у світі цього року. Щонайменше 2400 людей загинули та понад 2000 отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Папа Римський закликав ХАМАС звільнити заручників

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…