Головна News Повінь у Південній Кореї: кількість жертв зросла до 39, президент звинувачує владу

Повінь у Південній Кореї: кількість жертв зросла до 39, президент звинувачує владу

0

фотогалерея

КИЇВ. 17 липня. УНН. У понеділок президент Південної Кореї Юн Сук Йоль звинуватив владу в недотриманні правил реагування на стихійні лиха, оскільки кількість загиблих від проливних дощів за кілька днів зросла до 39, у тому числі десяток людей були знайдені мертвими в затопленому підводному переході, пише Reuters, передає УНН.

Деталі 

З четверга дощі пройшли в центральних і південних регіонах країни, оскільки сезон дощів, який розпочався наприкінці червня, досяг свого піка. Міністерство внутрішніх справ також повідомило про дев’ятьох зниклих безвісти та 34 поранених по всій країні.

Дванадцять смертей, у тому числі три тіла, знайдені протягом ночі, сталися в тунелі в центральному місті Ченду, куди 16 транспортних засобів, включаючи автобус, були затоплені раптовою повінню в суботу після обвалу річкової дамби. Ще дев’ятеро постраждали.

Цей інцидент викликав сумніви щодо зусиль Південної Кореї щодо запобігання та реагування на збитки від повені. Деякі водії, які регулярно користуються дорогою, звинуватили уряд у тому, що він не заборонив доступ до підземного переходу, навіть попри повені, які прогнозували повсюдно.

Повені забрали десятки життів протягом останніх сезонів дощів, оскільки погодні умови стали більш екстремальними.

Нагадаємо

Три дні злив у Південній Кореї зумовили зсуви та розлив води з греблі, 22 людини загинули, 14 зникли безвісти і тисячі евакуйовано станом на суботу. 

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…