Головна News У Туреччині почалися лісові пожежі, людей евакуюють

У Туреччині почалися лісові пожежі, людей евакуюють

0

КИЇВ. 17 липня. УНН. У Туреччині в чотирьох районах тривають лісові пожежі. Велика кількість пожежних бригад ліквідовує пожежі, а людей евакуйовують для запобігання нещасних випадків, повідомляє TRT Haber, пише УНН.

Деталі

Міністр сільського та лісового господарства Туреччини Ібрагім Юмакли повідомив, що лісова пожежа в провінції Мерсін була взята під контроль, а роботи з гасіння безперервно тривають.

У лісовому масиві в провінції Хатай пожежники гасили вогонь протягом всієї ночі. На світанку до гасіння пожежі долучилися літаки та гелікоптер. Всього в ліквідації пожежі брали участь 7 літаків, 12 вертольотів, 58 наземних автомобілів і 7 одиниць будівельної техніки та 320 осіб особового складу.

Команди намагаються контролювати полум’я за допомогою повітряного та наземного втручання.

Лісову пожежу в місті Чанаккале, яка триває вже 17 годин, вдалося взяти під контроль.

Село Кемель з населенням 211 осіб евакуювали вчора в запобіжних цілях через поширення вітром вогню. Також від пожежі постраждав меморіальний ліс та кладовище в районі Каваколугу.

У лісовому масиві в провінції Гюльнар пожежа під впливом вітру поширилася на три інші райони. Внаслідок чого згоріло 5 будинків, а деякі домогосподарства були евакуйовані.

Доповнення

Пожежа почалася вчора в населеному пункті Армутчук, де двоє людей розпалили очерет. Вогонь перекинувся на ліс, через що згодом евакуювали жителів районів трьох сусідніх районів.

Інша пожежа виникла в сільській місцевості біля міста Адана з невстановленої причини. Після повідомлення на місце були направлені бригади регіонального управління лісового господарства. Пожежу гасили 2 гелікоптери, 12 наземних транспортних засобів, 5 цистерн з водою, 3 одиниці будівельної техніки та 70 осіб особового складу.

Також з невстановленої причини спалахнула пожежа в лісовому масиві в районі Мерсін. У район відразу направили пожежний вертоліт і літак, а також регіональне управління лісового господарства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через лісову пожежу у Чехії постраждало 5 рятувальників

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…