Головна News пригожин заявив, що російські військові завдали ракетного удару по таборах “пвк вагнера” і пообіцяв відповідь

пригожин заявив, що російські військові завдали ракетного удару по таборах “пвк вагнера” і пообіцяв відповідь

0

КИЇВ. 23 червня. УНН. євгеній пригожин заявив про ракетний удар по таборах “пвк вагнера”, завданий російськими військовими. За його словами, загинула “величезна кількість бійців”, передає УНН із посиланням на росЗМІ.

Деталі

У телеграм-каналі «розвантаження вагнера», пов’язаному з пригожиним, з’явилося повідомлення про ракетний удар, завданий по таборах «пвк вагнера». Як стверджується в повідомленні, удару було завдано з тилової сторони — тобто військовими міністерства оборони росії.

Незабаром з’явилася й заява самого пригожина, опублікована у вигляді аудіозапису на каналі його прес-служби. У ньому засновник “пвк вагнера” також говорить про ракетний удар, який “ці мразі” (російські військові – ред.) завдали по тилових таборах “вагнерівців”, бачачи, як сказав пригожин, що вони “не зламані”.

«Нас підло обдурили та намагалися позбавити можливості захищати свої будинки та розігнати „пвк вагнер. Ми були готові піти на поступки міноборони, здати зброю і знайти рішення, як ми далі захищатимемо свою країну. Але ці мразі не заспокоїлися», – сказав пригожин.

За його словами, загинула «величезна кількість бійців». «Наступний крок за нами», — додав пригожин, пообіцявши, що ухвалить рішення, як відповісти на «це злочин».

«Зло, яке несе військове керівництво країни, має бути зупинено. <…> Ті, хто нищив сьогодні наших хлопців, будуть покарані. Я прошу нікому не чинити опору. Усі, хто намагатиметься чинити опір — ми вважатимемо, що це загроза, і знищуватимемо негайно, включаючи будь-які блокпости на нашому шляху, будь-яку авіацію, яку побачимо над своїми головами», — зазначив пригожин у зверненні.

Він рекомендував не виходити на вулицю маршрутом «вагнерівців» і пообіцяв повернутися на фронт, коли бійці «закінчать розпочате».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна не бомбила Донбас 8 років, а ЗСУ не збиралися нападати на рф: пригожин зробив низку заяв

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…