Головна News путін звернувся до військовослужбовців: “Ви зупинили громадянську війну”

путін звернувся до військовослужбовців: “Ви зупинили громадянську війну”

0

КИЇВ. 27 червня. УНН. президент росії володимир путін сьогодні виступив на Соборній площі перед військовослужбовцями рф. У своєму виступі він розхвалив російських військових, що вони нібито зупинили громадянську війну в рф через “бунт” євгена пригожина, пише УНН.

Цитата

«У протистоянні з заколотниками загинули наші бойові товариші, льотчики, вони не здригнулися. Ви фактично зупинили громадянську війну. У непростій ситуації ви діяли чітко і злагоджено. Довели свою вірність народу росії та військовій присязі. Нам не довелося знімати бойові підрозділи із зони сво під час спроби заколоту”, – заявив диктатор.

Деталі

Також путін заявив, що «швидка і чітка робота силовиків під час заколоту дозволила не допустити жертв серед мирних громадян»

Він подякував усьому особовому складу збройних сил, правоохоронних органів і спецслужб. Він заявив, що їхні “рішучість і мужність, як і консолідація суспільства, зіграли вирішальну роль у придушенні заколоту”.

Також путін оголосив хвилину мовчання в пам’ять про загиблих під час заколоту військових.

Доповнення

Під час протистояння “вагнерівців” з російською владою загинули від 13 до 20 російських військових. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на місцевих воєнкорів.

Це всі особи, які могли перебували на бортах, нібито, збитих “вагнерівцями” літаків і вертольотів.

Зокрема, стверджується, що могли загинути вісім осіб, які були на борту повітряного пункту управління на базі літака Іл-18.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…