Головна News путін хоче пересадити чиновників на російські авто. У автопромі сказали, що немає машин

путін хоче пересадити чиновників на російські авто. У автопромі сказали, що немає машин

0

КИЇВ. 3 серпня. УНН. російський диктатор володими путін заявив, що усі чиновники рф мають їздити на автомобілях російського виробництва. Представник російського автопрому на умовах анонімності повідомив, що таких можливостей немає, передає УНН з посиланням на ЗМІ.  

Деталі

На зустрічі із керівниками підприємств обробної промисловості росії путін розповів, що до нього звернулися міністерства та відомства з проханням зробити акцент на закупівлі іноземних автомобілів, але він заявив, що це має бути «абсолютно виключено».

Цитата

“Усі чиновники країни мають їздити вітчизняними автомобілями. Десь буде скромніше, ніж раніше, – нічого страшного, навпаки, навіть добре. Все це чиновництво наше чудове має розуміти, що потрібно прагнути розвитку вітчизняних брендів, автомобілів, іншої продукції”, – заявив російський диктатор.

У російському автопромі немає а ні потужностей, а ні машин, розповіло ЗМІ джерело, знайоме із ситуацією.

“Тема почала опрацьовуватися якийсь час тому. І фахівці, які займаються держзакупівлями, зустрічалися з автовиробниками, уточнювали питання щодо закупівлі великої партії. Поки що потрібних потужностей, а значить кількості машин, немає”, – сказало джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За злочини “вагнерівців” путін може отримати ще один ордер на арешт МКС – експерти

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…