Головна News росія “дуже жалюгідно” вийшла із зернової угоди – Фінляндія

росія “дуже жалюгідно” вийшла із зернової угоди – Фінляндія

0

КИЇВ.19 липня. УНН. Рішення росії вийти з Чорноморської зернової угоди було «дуже жалюгідним», оскільки це посилить продовольчу безпеку в усьому світі. Про це заявила міністр закордонних справ Фінляндії Еліна Валтонен, пише УНН з посиланням на CNN.

Цитата

«Ми просто повинні знайти альтернативні шляхи вивезення зерна з України на ринки тим людям, які найбільше цього потребують», – сказала вона.

Деталі

Щодо дозволу Україні приєднатися до НАТО, Валтонен сказав, що будь-яке рішення має бути ухвалене після завершення бойових дій.

Цитата

«НАТО не може прийняти членів, які активно беруть участь у війні, і, на жаль, це стосується України. Зараз найважливішим кроком, очевидно, є те, що ми продовжуємо підтримувати Україну в короткостроковій перспективі на всіх можливих рівнях, включно з поставками зброї, щоб вони могли ефективно захищатися», – сказала вона.

Нагадаємо, президент Франції Еммануель Макрон заявив, що російський президент володимир путін зробив велику помилку, коли вирішив зробити зброєю продукти харчування та вийшовши із критично важливої Ччорноморської зернової угоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна шукає варіанти, щоб зберегти роль гаранта продовольчої безпеки у світі – Зеленський

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…