Головна News Сильний дощ обрушився на західну Японію, зупинивши деякі надшвидкісні поїзди

Сильний дощ обрушився на західну Японію, зупинивши деякі надшвидкісні поїзди

0

КИЇВ. 9 липня. УНН. Японія знову потерпає від надзвичайних опадів, через сильні зливи тимчасово зупинено рух громадського транспорту, метеорологи попереджують про зсуви ґрунту і повені, пише УНН з посиланням на Kyodonews.

Деталі

Внаслідок сильних злив на західній частині Японії тимчасово зупинено рух надшвидкісних поїздів між станціями Хіросіма і Хаката на лінії Саньо Сінкансен.

Японське метеорологічне агентство попереджає про зсуви ґрунту і повені в Ямагуті та прилеглих префектурах, при цьому найближчими днями в західних і східних регіонах очікуються сильні опади через затяжний над країною фронт сезону дощів.

До 11-ї години ранку годинна кількість опадів у Курумі, префектура Фукуока, становила 65 міліметрів, тоді як в Ода, префектура Сімане, випало 62,5 мм, а в Сімоносекі, префектура Ямагуті, – 55 мм.

Доповнення

Тиждень тому сильний дощ пройшов у південно-західному регіоні Кюсю в Японії, що спричинило обвал мосту. Через зливи влада країна видала розпорядження про евакуацію близько 360 000 жителів міста Кумамото.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…