Головна News США запропонують лізинг морських вітроенергетичних платформ Тихоокеанського регіону

США запропонують лізинг морських вітроенергетичних платформ Тихоокеанського регіону

0

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Міністерство внутрішніх справ США оголосило у вівторок про плани оренди перших офшорних вітроенергетичних платформ у Тихому океані, передає УНН.

Деталі

За повідомленням відомства, 6 грудня Бюро з управління енергетикою океану (BOEM) проведе продаж офшорної вітрової енергії.

Оренда полягатиме у будівництві плавучих морських вітроенергетичних платформ у районах на зовнішньому континентальному шельфі біля центральної та північної Каліфорнії.

BOEM запропонує п’ять орендних площ з потенціалом виробництва понад 4,5 гігават офшорної вітрової енергії, достатньої для живлення понад 1,5 мільйона будинків.

Доповнення

Раніше було укладено понад два десятки комерційних договорів оренди вітряних електростанцій в Атлантичному океані, що тягнуться від Массачусетсу до Північної Кароліни.

Адміністрація Байдена оголосила про плани з розгортання 30 ГВт морської вітрової енергії до 2030 року та 15 ГВт плавучої морської вітрової енергії до 2035 року.

До 2035 країна прагне знизити вартість плавучої офшорної вітрової енергії більш ніж на 70 відсотків.

Плавучі платформи можуть бути збудовані в глибоководних районах, де турбіни не можуть бути закріплені безпосередньо на морському дні.

За словами офіційних осіб США, дві третини морського вітроенергетичного потенціалу Америки зосереджені в глибоководних районах, таких як узбережжя Каліфорнії та Орегону, де потрібні плавучі платформи.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…