Головна News Трамп прилетів у Нью-Йорк, де має постати перед судом

Трамп прилетів у Нью-Йорк, де має постати перед судом

0

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Дональд Трамп прилетів до Нью-Йорку, де повинен постати перед судом. Літак колишнього президента США приземлився у нью-йоркському аеропорту Ла Ґвардія, передає УНН з посиланням на Abcnews.

Деталі

Літак Дональда Трампа, колишнього президента США приземлився у нью-йоркському аеропорту Ла Ґвардія близько 15:25 за місцевим часом (приблизно 22:25 за київським часом).Раніше в агенції Reuters повідомляли, що Трамп планує провести ніч у Трамп-тауер на Мангеттені.

4 квітня, у вівторок, на суді у Трампа повинні взяти відбитки пальців та сфотографувати його. Тоді він вперше постане перед суддею у справі і йому висунуть звинувачення, які досі публічно не розголошували.

Доповнення

Звинувачення Трампа Великим журі Манхеттена у п’ятницю стало історичним підсумком після багатьох років розслідувань його особистих, політичних та ділових відносин.

Точний характер висунутих проти нього звинувачень незрозумілий, тому що обвинувальний висновок залишається неоголошеним, але вони пов’язані з платежами порнозірці, зробленими під час президентської кампанії 2016 року.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…