Головна News Уганда запроваджує карантинні заходи, щоб зупинити поширення лихоманки Ебола

Уганда запроваджує карантинні заходи, щоб зупинити поширення лихоманки Ебола

0

Йовері Мусевені

Джерело: Reuters

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Президент Уганди Йовері Мусевені заявив у суботу, що уряд запроваджує нічну комендантську годину, закриває місця відправлення культу та розваги, а також обмежує пересування в і з двох районів, уражених Еболою, на 21 день. Про це інформує УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Такі заходи, спрямовані на стримування поширення хвороби, будуть негайно введені в районах Мубенде і Кассанда в центральній Уганді, епіцентрі епідемії, сказав президент у телезверненні до країни.

Цитата

“Це тимчасові заходи для контролю за поширенням лихоманки Ебола. Ми всі повинні співпрацювати з владою, щоб якомога швидше покласти край спалаху”, – сказав глава держави.

Мусевені сказав, що 19 людей померли після того, як 20 вересня східноафриканська держава оголосила про спалах смертельної геморагічної лихоманки.

Нагадаємо

Представники органів охорони здоров’я Гани та Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) у липні оголосили про перші два випадки захворювання на вірус Марбург у країні після того, як лабораторні тести підтвердили більш ранні результати

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…