Головна News Китай повідомляє про 1026 нових випадків COVID за останню добу: число захворюваних росте

Китай повідомляє про 1026 нових випадків COVID за останню добу: число захворюваних росте

0

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Китай повідомив про 1026 нових випадків інфікування COVID-19 станом на 15 жовтня, з яких 244 були симптомами, а 782 були безсимптомними, повідомила в неділю Національна комісія охорони здоров’я. Про це інформує УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Нових смертей, як і минулого дня, не було, кількість летальних випадків залишилася на рівні 5226. Станом на суботу материковий Китай підтвердив 255 773 випадків із симптомами.

Столиця Пекін повідомила про 17 симптомів і три безсимптомні випадки в порівнянні з 14 симптомами і трьома безсимптомними випадками попереднього дня, свідчать дані місцевої влади.

Шанхайський фінансовий центр повідомив про 28 безсимптомних і нуль симптоматичних випадків у порівнянні з 38 безсимптомними і чотирма симптомними випадками днем ​​раніше, повідомляють державні ЗМІ з посиланням на Шанхайське управління охорони здоров’я.

Південний технологічний центр Шеньчжень повідомив про 15 нових локальних інфекцій COVID-19 у порівнянні з 36 днем ​​раніше, повідомили в органах охорони здоров’я Гуандуну.

Нагадаємо

Голова Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) Тедрос Аданом Гебрейєсус попередив, що затяжний COVID “руйнує” життя, впливає на засоби для існування десятків мільйонів людей і завдає шкоди системам охорони здоров’я та економікам, закликаючи країни розпочати “негайні” та “постійні” зусилля щодо подолання “дуже серйозної” кризи.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…