Головна News У Бєлгороді затримали працівників “народної міліції ДНР” підорюючи, що це українці

У Бєлгороді затримали працівників “народної міліції ДНР” підорюючи, що це українці

0

Затримання підохрюваних

Джерело: TelegramBAZA

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Російське видання Baza повідомляє, що у Бєлгороді жорстко затримали чотирьох “диверсантів з України”, які пересувалися поліцейською машиною у цивільному одязі. Виявилося, що це працівники “народної міліції ДНР”, пише УНН.

Деталі

Після падіння уламків ракет на житловий будинок у Бєлгороді, міліціонери, що прибули до нього, помітили трьох підозрілих чоловіків і одну жінку. Підозри вони викликали тому, що були одягнені у цивільний одяг, але крутилися та сідали у машину патрульно-постової служби міста.

Місцеві ППСники подумали, що четверо невідомих можуть бути диверсантами, які проникли до росії. Їх вирішили затримати, причому викликавши серйозне підкріплення.

Цитата

“Затримані виявилися співробітниками “народної міліції”, які приєдналися до наших військ якраз під Куп’янськом та після відступу продовжували працювати в іншому місті “ДНР”. Зараз вони на якийсь час приїхали до Бєлгородської області у своїх справах, а машину поліції їм виділили, щоб вони спокійно пересувалися містом”, — йдеться у повідомленні.

До місця падіння ракети четверо приїхали просто з цікавості — подивитися, що відбувається. Після жорсткого затримання їх відпустили.

Нагадаємо

У російських Telegram-каналах повідомляють про “приліт” у селищі Октябрський (під Бєлгородом) — почалась сильна пожежа, лунають вибухи.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…