Головна News Знищення командира підводного човна рф ржицького: у росії кажуть, що затримали підозрюваного з України

Знищення командира підводного човна рф ржицького: у росії кажуть, що затримали підозрюваного з України

0

КИЇВ. 11 липня. УНН. У краснодарському краї, рф, затримано підозрюваного у вбивстві заступника начальника відділу з мобілізаційної роботи адміністрації міста краснодара станіслава ржицького. Як повідомляють російські Telegram-канали, йдеться нібито про вихіднця з України – Сергія Денисенка, передає УНН.

Цитата

“У краснодарському краї затримано підозрюваного у вбивстві заступника начальника відділу з мобілізаційної роботи адміністрації міста краснодара станіслава ржицького.

Чоловік 1959 року народження з ним проводять слідчі дії”, – повідомили росЗМІ із посиланням на слідчий комітет рф.

Деталі

Згодом, за даними Telegram-каналу 112, стало відомо, що “за підозрою у вбивстві станіслава ржицького затримано 64-річного Сергія Денисенка”.

У будинку підозрюваного нібито “виявлено пістолет із глушником, з якого, ймовірно, скоєно вбивство”.

Telegram-кана також оприлюднив фото 64-річного уродженця України Сергія Денисенка та повідомив, що затриманий – “президент Федерації шотокан карате-до України SKIF, заслужений тренер України, заслужений майстер спорту України, володар восьмого дана”.

Сергія Денисенка нібито затримали у Туапсе на орендованій квартирі.

“Операцію із захоплення підозрюваного проводили за силової підтримки спецназу. При собі він мав пістолет з глушником. Тепер експертам потрібно буде порівняти кулі та гільзи вилучені на місці вбивства із знайденою зброєю”, – повідомляє Telegram-канал 112.

Наразі офіційної інформації про затримання Сергія Денисенка немає. Україна також не коментувала інформацію про затримання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ГУР підтвердили знищення командира підводного човна, причетного до ворожих ракетних обстрілів України

Раніше росЗМІ повідомляли, що у росії застрелили капітана підводного човна, з якого могли запускати «Калібри» по Україні.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…