Головна News У Пентагоні заявили, що Україна та Близький Схід залишаються у центрі їхньої уваги

У Пентагоні заявили, що Україна та Близький Схід залишаються у центрі їхньої уваги

0

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Близький Схід та Україна лишаються у центрі уваги міністра та фахівців Міноборони США. Про це наголосила заступниця прессекретаря Міноборони США Сабріна Сінгх під час брифінгу 7 листопада, передає УНН.

Цитата

“Те, що відбувається на Близькому Сході, те, що відбувається в Україні, залишається у центрі уваги міністра і людей тут, у міністерстві”, – запевнила Сінгх, коментуючи мету закордонного візиту міністра.

Деталі

Окрім того, речниця висловилася щодо ситуації на Близькому Сході, зазначивши, що адміністрація президента США дуже чітко заявила, що гуманітарне право, пропорційність завжди повинні братися до уваги під час проведення будь-якого типу реагування в Газі.

“Ми збираємося продовжувати висловлювати наші занепокоєння, ми збираємося продовжувати закликати Ізраїль дотримуватись законів війни, гуманітарних законів”, – сказала вона.

Доповнення

Reuters повідомляло, що демократи в Сенаті США заблокували спробу республіканців отримати швидке схвалення законопроекту про надання екстреної допомоги Ізраїлю, який був прийнятий Палатою представників минулого тижня, але який не передбачає допомоги у війні України проти росії.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…