Головна News У рф заявили, що готові повністю замінити українське зерно на світовому ринку

У рф заявили, що готові повністю замінити українське зерно на світовому ринку

0

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. росія готова повністю замінити українське зерно на світовому ринку. Таку заяву мінсільгоспу рф приводять російські ЗМІ, передає УНН.

Цитата

“Зважаючи на те, що росія завжди була і залишається надійним партнером і готова забезпечити світ необхідним обсягом продовольства, наша країна готова в найближчі чотири місяці безоплатно поставити найбіднішим країнам до 500 тис. тонн зернових. У тому числі, ми це робитимемо за участю нашого надійного партнера — Туреччини”, — заявив голова мінсільгоспу Дмитро Патрушев.

Патрушев також висловив думку, що зернова угода “не тільки не вирішила проблеми країн, що потребують потреби, а й навіть у якомусь сенсі їх посилила”, оскільки судна з України в основному прямували до Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна не підписувала з рф жодних “зернових угод”: у Зеленського чекають на реакцію Туреччини та ООН

Додамо

Ще у серпні СБУ повідомляла, що рф вкрала понад 650 тис. тонн українського зерна.

Раніше

У рф заявили, що припиняють участь у “зерновій угоді”. Винними у “теракті” рашисти назвали Київ та фахівців Великої Британії.

Що передувало

29 жовтня призначений рф “губернатор” тимчасово окупованого Севастополя михайло развожаєв заявив про “атаку БПЛА” в акваторії Севастопольської бухти.

Речниця Сил оборони Наталія Гуменюк, коментуючи “бавовну” на тимчасово окупованому півострові, вказала, що це ймовірно могли бути “бойові комарі”.

Пізніше вона повідомила, що причиною вибухів у Севастополі, швидше за все, був невдалий пуск російськими окупантами ракет протиповітряної оборони.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…