Головна News У Філадельфії обвалилось шосе: під ним загорівся автомобіль

У Філадельфії обвалилось шосе: під ним загорівся автомобіль

0

КИЇВ. 11 червня. УНН. У Філадельфії обвалилась частина великої автомагістралі США після того, як під нею загорівся автомобіль, повідомила міська влада в неділю, пише Reuters, передає УНН.

Деталі 

У заяві міської влади йдеться, що за попередніми даними, до виникнення пожежі причетна вантажівка-цистерна. Про постраждалих не повідомляється.

З-під уламків обваленої ділянки північної смуги I-95, головної міжштатної дороги на східному узбережжі, що пролягає з півночі на південь, підіймався дим. 

Машини швидкої допомоги та робітники пожежної служби вирушили до величезного шматка обгорілого обваленого шляхопроводу. Рух в обох напрямках восьмисмугового шосе було зупинено через занепокоєння щодо структурної цілісності решти смуг, що прямують на південь.

Міністр транспорту США Піт Буттігіг заявив, що закриття I-95 матиме “значний вплив” на регіон і місто Філадельфія. Буттігіг повідомив у Twitter, що він координує зусилля з регіональними лідерами щодо відновлення та відновлення.

Офіційні особи закликали місцевих та гостей планувати альтернативні маршрути для поїздок і користуватися громадським транспортом.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…