Головна News Хакери злили до мережі документи ядерної програми Ірану: є російський слід

Хакери злили до мережі документи ядерної програми Ірану: є російський слід

0

Іранська атомна електростанція у Бушері

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Група опозиційних хакерів Black Reward оприлюднила цілу низку документів, що стосуються ядерної програми Ірану, повідомляє УНН.

Раніше Black Reward попереджала, що володіє безліччю даних про програму, включно з контрактами на постачання обладнання. Документи були отримані після зламу пошти іранської компанії з виробництва та розвитку ядерної енергетики.

Хакери звернулися до влади Ірану з вимогою протягом 24 годин звільнити всіх політичних в’язнів і затриманих протестувальників. Влада проігнорувала цю вимогу і по закінченню терміну 50 ГБ даних були злиті в мережу.

«Опубліковані документи містять контракти Іранської компанії з виробництва і розвитку атомної енергії з вітчизняними та зарубіжними партнерами, графіки управління та експлуатації Бушерської електростанції, ідентифікаційні дані та платіжні квитанції інженерів і співробітників компанії, а також паспорти й візи іранських і російських фахівців Бушерської електростанції», — йдеться в повідомленні групи в соціальних мережах.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…