Головна News Чоловік Ненсі Пелосі переніс операцію на мозку через удар молотком під час нападу

Чоловік Ненсі Пелосі переніс операцію на мозку через удар молотком під час нападу

0

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Пол Пелосі, чоловік спікера Палати представників США Ненсі Пелосі, як повідомляється, переніс операцію на головному мозку після жорстокого нападу рано-вранці в резиденції пари в Сан-Франциско, штат Каліфорнія. Про це УНН пише посилаючись на NBC News.

Деталі

82-річний Пол Пелосі був доставлений до лікарні в Сан-Франциско після того, як на місце події прибула поліція, і спочатку лікувався від травм обличчя, поки перебував у стабільному стані, повідомляє NBC з посиланням на анонімне джерело в лікарні. Однак залишається незрозумілим, що могло спонукати лікарів зробити йому операцію.

Мотив ранкового нападу залишається незрозумілим, але правоохоронні органи заявили, що офіцерів було відправлено до резиденції приблизно о 2:27 ранку для перевірки самопочуття постраждалого. За словами начальника поліції Білла Скотта, коли вони прибули, підозрюваний тримав в руках молоток.

Підозрюваний, якого ідентифікували як 42-річного Девіда Депапа, почав забирати “молоток від містера Пелосі і жорстоко напав на нього”.

“Наші офіцери негайно затримали підозрюваного, роззброїли його, взяли під варту, запросили екстрену допомогу і надали медичну допомогу”, – сказав Скотт.

За даними поліції, Депапа звинувачують у замаху на вбивство, нападі із застосуванням смертоносної зброї, жорстокому поводженні з літніми людьми, крадіжці зі зломом та кількох інших кримінальних злочинах.

Поліція Капітолію, ФБР та Департамент поліції Сан-Франциско розпочали спільне розслідування нападу, повідомив офіс Ненсі Пелосі.

Президент США Джо Байден зателефонував спікеру Пелосі в п’ятницю вранці, щоб “висловити свою підтримку після цього жахливого нападу”, йдеться у заяві прессекретаря Карін Жан-П’єр.

“Президент молиться за Пола Пелосі і за всю сім’ю спікера Пелосі”, – сказала вона в заяві.

“Президент продовжує засуджувати будь-яке насильство і просить поважати прагнення сім’ї до недоторканності приватного життя”, – додала Жан-П’єр.

Раніше

Пол Пелосі, чоловік спікера Палати представників Ненсі Пелосі, зазнав “жорстокого нападу” з боку нападника, коли той вдерся до його будинку в Сан-Франциско рано вранці в п’ятницю.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…