Головна News Бориса Джонсона підтримують понад 100 парламентаріїв, що дозволяє йому знову балотуватися в прем’єри

Бориса Джонсона підтримують понад 100 парламентаріїв, що дозволяє йому знову балотуватися в прем’єри

0

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Бориса Джонсона підтримують понад 100 депутатів-консерваторів і тому він може бути включений до голосування. Про це повідомляє Sky News, передає УНН.

Деталі

Як повідомляє видання, наразі публічного Джонсона підтримують 50 депутатів, ще близько 50 депутатів поки не висловлюють публічно свою позицію. Проте, якщо це так, то в нього є достатня підтримка, щоб висунути свою кандидатуру в прем’єри.

Ймовірно, протистоятиме Джонсону в перегонах колишній канцлер Ріші Сунак, чия відставка стала ключовою причиною відходу пана Джонсона з Даунінг-стріт цього літа. У нього також є немаленька підтримка серед парламентарів.

Цитата

«На цей момент Ріші Сунак являється лідером. У нього більше 100 сторонників, котрі публічно його підтримують. Тому він знає, якщо він вирішить взяти участь в перегонах – ні він, ні Джонсон, офіційно це не оголосили – він обов’язково пройде на наступний етап голосування», – повідомляє джерело Sky News.

Нагадаємо

Колишній британський прем’єр Борис Джонсон повернувся до Великої Британії в суботу, на тлі того, як він обмірковує спробу здобути другий термін на посаді прем’єр-міністра лише за кілька тижнів після того, як був змушений піти у відставку.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…