Головна News Готується початок роботи з Україною Французького банку розвитку — Зеленський

Готується початок роботи з Україною Французького банку розвитку — Зеленський

0

КИЇВ. 10 листопада. УНН. Президент Володимир Зеленський повідомив, що готується початок роботи з Україною Французького банку розвитку. Про це він сказав у відеозверненні, передає УНН.

Цитата

“Відбувся візит до Франції…першої віцепремʼєр-міністерки України Юлії Свириденко. Опрацювали питання створення фонду щодо відновлення нашої критичної інфраструктури. Готується й початок роботи з Україною Французького банку розвитку”, — розповів Зеленський.

Деталі

Президент також розповів про візит першої леді України до Франції.

“Олена взяла участь у відкритті в Парижі представництва Українського інституту — установи, що просуває українську культуру у світі, єднає наших людей та всіх людей світу на основі культури. Є меморандум про співпрацю між Українським інститутом та університетом Сорбонна”, — сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленська і Перша леді Франції відвідали школу в Парижі, де навчаються українські діти

За його словами, також Олена взяла участь у роботі конференції ЮНЕСКО — ця організація допомагає нам об’єднувати світ заради захисту української культурної спадщини від російських ударів.

“Була зустріч першої леді України та Еммануеля і Бріжит Макрон. Найвищий рівень уваги до України. Дякую”, — зазначив Президент.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…