Головна News Допомога у поверненні викрадених росією дітей – Зеленський повідомив деталі переговорів з еміром Катару

Допомога у поверненні викрадених росією дітей – Зеленський повідомив деталі переговорів з еміром Катару

0

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Подякував за допомогу у поверненні викрадених росією дітей, обговорив українську формулу миру та ситуацію на Близькому Сході – Зеленський повідомив деталі сьогоднішньої телефонної розмови з еміром Катару Тамімом бін Хамадом Аль Тані, пише УНН.

Цитата

«Розмовляв з еміром Катару шейхом Тамімом бін Хамадом Аль Тані, щоб подякувати Катару за гуманітарну допомогу й важливу посередницьку роль у поверненні на батьківщину незаконно депортованих і примусово переміщених українських дітей. Україна рішуче налаштована продовжувати співпрацю задля повернення наших дітей додому», – написав Зеленський у своєму Telegram.

Також, за словами Зеленського, вони з еміром погодилися щодо важливості деескалації конфлікту на Близькому Сході, пошуку миру та захисту цивільних.

«Відзначив критичну необхідність безперервної роботи гуманітарних коридорів для евакуації цивільних і доправлення гуманітарної допомоги», – додав Зеленський.

Окрім цього, Президент України подякував Катару за долучення до попередніх раундів переговорів щодо іормули миру, а також за готовність взяти участь у зустрічі на Мальті наступного тижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Офісі Президента підтвердили повернення чотирьох українських дітей з рф

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…