Головна News Запобігти поширенню конфлікту в Газі та збільшити гуманітарну допомогу: Блінкен розповів про теми переговорів у Туреччині

Запобігти поширенню конфлікту в Газі та збільшити гуманітарну допомогу: Блінкен розповів про теми переговорів у Туреччині

0

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Держсекретар США Ентоні Блінкен прибув до Туреччини для переговорів щодо ключових питань палестино-ізраїльского конфлікту. Про це передає УНН із посиланням на повідомлення Блінкена у соціальній мережі Х.

Цитата

«Прибув до Туреччини вчора увечері у важливий момент для стабільності та безпеки у регіоні. Сьогодні я зустрінуся з лідерами уряду, у той час, як ми прагнемо запобігти поширенню конфлікту в Газі та знайти способи збільшити потік гуманітарної допомоги», – повідомив Блінкен.

Доповнення

Очікувалось, що посадовець зустрінеться з турецькими офіційними особами в понеділок вранці, щоб обговорити війну Ізраїлю та ХАМАС. Як пише AP, Блінкен зустрівся в турецькій столиці Анкарі з міністром закордонних справ Хаканом Фіданом.

Разом з тим, президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган нібито у від’їзді, – у понеділок, 6 листопада, турецький лідер планував подорожувати північним сходом Туреччини.

Раніше

УНН повідомляв, що державний секретар США Ентоні Блінкен, у неділю, 5 листопада, приїхав із неоголошеним візитом до Іраку, де провів переговори з прем’єр-міністром країни Мохаммедом аль-Судані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Армія оборони Ізраїлю оголосила про взяття під свій контроль військового табору ХАМАС

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…