Головна News Польські страйкарі-перевізники пропускають одну фуру на годину на пункті пропуску Ягодин

Польські страйкарі-перевізники пропускають одну фуру на годину на пункті пропуску Ягодин

0

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Через страйк польських перевізників, який триватиме до 3 грудня, через пункт пропуску Ягодин буде проїжджати лише одна вантажна фура на годину. Про це повідомила Державна митна служба України, пише УНН.

Деталі

З посиланням на польську сторону повідомляється, що акція протесту триватиме до 3 грудня.

Зокрема, повідомляється, що у пункті пропуску Ягодин протестувальники будуть здійснювати пропуск по 1 транспортному засобу в обох напрямках протягом години. Також здійснюватиметься пропуск автобусів, транспортних засобів з гуманітарною допомогою, швидкопсувними товарами, живими тваринами, а також небезпечних вантажів (цистерн з паливом) в обох напрямках.

На пункті пропуску Рава-Руська у напрямку в’їзду в Україну блокується рух вантажного транспорту перед заїздом на вантажний напрямок п/п «Рава-Руська». У пункті пропуску Краківець близько 10 вантажних автомобілів перекрили рух на вʼїзд для вантажівок до п/п «Корчова». Накопичення вантажівок наразі не спостерігається, легкові автомобілі безперешкодного заїжджають в пункт пропуску «Корчова».

Також митники повідомили, що протестувальники очікують на прибуття представників влади для того, щоб озвучити їм свої вимоги.

Нагадаємо

Після 13 години відбулося поступове блокування руху вантажного транспорту у напрямку пунктів пропуску «Ягодин-Дорохуськ», «Краківець-Корчова», «Рава-Руська-Хребене». У зв’язку з цим ускладнено рух транспортних засобів як на в’їзд в Україну, так і на виїзд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонники радить водіям вантажівок оминати три пункти пропуску через страйк польських перевізників

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…