Головна News Канада розширила санкції проти “агентів російської пропаганди”

Канада розширила санкції проти “агентів російської пропаганди”

0

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Канада розширила санкції проти фізичних і юридичних осіб російської федерації за її агресію проти України. Про це йдеться у заяві на сайті уряду країни, пише УНН.

Цитата

«Канада запроваджує додаткові санкції у зв’язку з невиправданим вторгненням росії і спробою анексії української території», – сказано в заяві.

Деталі

Як зазначили в канадському уряді, впродовж багатьох років кремль прагнув підірвати територіальну цілісність України, зокрема, за допомогою державних ЗМІ та пропагандистів, а також намагається приховати правду, серйозно обмежуючи свободу ЗМІ та придушуючи законне політичне інакомислення.

Співучасники, які виправдовують російські порушення прав людини, мають бути притягнуті до відповідальності, зазначено в заяві.

«Саме тому Канада запроваджує санкції проти 34 фізичних та 1 юридичної особи, які причетні до розповсюдження російської дезінформації та пропаганди. Ці особи та організації допомагають російському режиму підривати принципи державного суверенітету та несуть відповідальність за поширення неправдивих відомостей, які слугують приводом для невиправданої війни російського режиму», – заявили в уряді.

Серед осіб, які потрапили до канадського списку санкцій, серед інших – ведуча тіна канделакі, актори сергій безруков і володимир машков, міністр культури рф володимир мединський.

Нагадаємо

Як писав УНН Канада планує запровадити проти росії нові санкції через проведення на захоплених територіях України псевдореферендумів.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…