Головна News Китай прийняв російські військові кораблі: будуть проводити спільні навчання

Китай прийняв російські військові кораблі: будуть проводити спільні навчання

0

КИЇВ. 6 липня. УНН. Китай прийняв два російські військові кораблі, які раніше пройшли повз Тайвань і Японію. Очікується, що ці кораблі проведуть спільні навчання з китайським флотом, демонструючи тривалу військову співпрацю між двома країнами, повідомляє Reuters, пише УНН.

Деталі

Два російські фрегати – “громкий” і “совершенний” – зайшли у порт у фінансовому центрі Шанхаю в середу, повідомило китайське державне телебачення. Обидва кораблі належать Тихоокеанському флоту росії зі штабом у владивостоці.

Під час свого “візиту”, який триватиме 7 днів, кораблі проведуть військово-морські навчання з китайським флотом у Шанхаї, які включатимуть відпрацювання координації руху, зв’язок і морські рятувальні роботи.

Наприкінці червня ці кораблі пройшли через води поблизу Тайваню. Пізніше їх зафіксували біля японських островів Окінава, де розташована велика військова база США. Це спонукало Японію відправити власні кораблі для спостереження за пересуванням суден фрегатів рф. Тайвань також розгорнув літак та кораблі для спостереження за їхнім рухом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сі Цзіньпін особисто застеріг путіна від використання ядерної зброї в Україні – FT

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…