Головна News Компанія Novavax заявила, що їх вакцина проти коронавірусу може зникнути з ринку

Компанія Novavax заявила, що їх вакцина проти коронавірусу може зникнути з ринку

0

КИЇВ. 2 березня. УНН. Компанія Novavax, яка виробляє вакцину Nuvaxovid зіштовхнулася із серйозними фінансовими проблемами та попередила про можливе зникнення з ринку, передає УНН з посиланням на CNN.

Деталі

Компанія-виробник вакцин від коронавірусу Novavax заявила про серйозні проблеми та можливе зникнення вакцин з ринку.

“З огляду на ці невизначеності, існують серйозні сумніви щодо нашої здатності продовжувати діяльність у найближчому майбутньому”, — сказали в компанії.

Акції Novavax (NVAX) впали більш ніж на 25% на ранніх торгах. Зараз акції коливаються нижче рівня, який спостерігався незадовго до початку пандемії у 2020 році.

На балансі компанії Novavax, як і раніше, знаходиться близько 1,3 мільярда доларів готівкою. Але це менше, ніж понад 1,5 мільярда доларів наприкінці 2021 року. Компанія продовжує втрачати гроші. До прикладу, вона втратила 658 мільйонів доларів за весь минулий рік.

“Багато було досягнуто за останні три роки, і, ґрунтуючись на фундаменті, який був закладений на сьогодні, я вважаю, що Novavax має значний потенціал для світлого майбутнього”, – сказав генеральний директор Novavax Джон Джейкобс.

Проте Джейкобс визнав, що компанія стикається з численними серйозними проблемами.

Він сказав, що компанії необхідно “надати конкурентоспроможний продукт до осіннього сезону вакцинації 2023 року, знизити рівень витрат і краще управляти грошовими потоками, а також знайти способи збільшення продажів”.

“Ми вважаємо, що якщо нам вдасться досягти успіху відповідно до цих пріоритетів, ми створимо для компанії хороші позиції для довгострокового успіху”, – сказав Джейкобс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент США назвав війну Росії проти України та ковід основними причинами світової інфляції

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…