Головна News Наступного місяця у Японії спростять вимоги щодо носіння масок у громадських місцях

Наступного місяця у Японії спростять вимоги щодо носіння масок у громадських місцях

0

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Центральний уряд Японії вирішив різко послабити правила носіння масок через COVID-19, починаючи з 13 березня, передає УНН з посиланням на JapanTimes.

Деталі

Уряд Японії вирішив послабити правила носіння захисних масок у зв’язку з пандемією COVID-19. Таким чином, будуть скасовані вимоги щодо обов’язкового носіння масок у громадському транспорті та в школах.

Прем’єр-міністр Японії Фуміо Кісіда прагне послабити заходи громадської охорони здоров’я для економічної та соціальної діяльності.

Згідно з новими правилами, пасажирам буде рекомендовано носити маски для захисту в поїздах та автобусах тільки в годину пік або в інших випадках, коли громадський транспорт буде особливо завантажений. При цьому учнів навчальних закладів більше не будуть зобов’язувати використовувати маски під час шкільних занять.

Доповнення

Таке рішення було ухвалене на тлі зниження урядом правового статусу вірусу COVID-19. Тепер його прирівняли до тієї ж категорії, що й поширені інфекційні захворювання, наприклад сезонний грип.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…