Головна News “Менше говорити, але продовжувати допомагати Україні”: у МЗС Ізраїлю заявили про зміну підходу до російсько-української війни

“Менше говорити, але продовжувати допомагати Україні”: у МЗС Ізраїлю заявили про зміну підходу до російсько-української війни

0

КИЇВ. 2 січня. УНН. Новопризначений міністр закордонних справ Ізраїлю Елі Коен заявив про зміну підходу до російсько-української війни, зазначаючи, що відтепер Ізраїль менше обговорюватиме це питання, але продовжить активно надавати гуманітарну допомогу Україні. Про це він заявив, виступаючи на церемонії вступу на посаду, пише УНН з посиланням на Haaretz.

Цитата

“Що ми точно зробимо, то це будемо поменше публічно виступати на цю тему (війна росії проти України – ред.) Ми підготуємо докладний звіт МЗС для уряду, щоб виробити відповідну політичну лінію. У будь-якому разі серйозні постачання гуманітарної допомоги будуть продовжені”, – заявив Коен.

В той же час Коен також відмовився коментувати вимогу України надати зброю.

Додамо

Прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху під час телефонної розмови з Президентом Володимиром Зеленським у п’ятницю, 31 грудня, нібито попросив підтримки України в ООН. У відповідь Зеленський нібито закликав Ізраїль надати військову допомогу Києву.

За даними звіту від The National Interest, Ізраїль не ризикне відправити “Залізний купол” Києву.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…