Головна News На кордон із білоруссю Польща підтягує додаткові сили поліції

На кордон із білоруссю Польща підтягує додаткові сили поліції

0

КИЇВ. 2 липня. УНН. Польща відправить 500 поліцейських на свій кордон з білоруссю. Про це заявив у неділю міністр внутрішніх справ Маріуш Камінський, повідомляє УНН із посиланням на Twitter міністра внутрішніх справ Маріуша Камінського.

Цитата

“У зв’язку з напруженою ситуацією на кордоні з Білоруссю я вирішив посилити наші сили 500 польськими поліцейськими з превентивних підрозділів та підрозділів контртероризму”, – написав Камінський у Twitter.

Вони приєднаються до 5000 прикордонників і 2000 солдатів, які охороняють безпеку цього кордону, додав він.

Доповнення

У п’ятницю у зв’язку з розміщенням російської ядерної зброї в білорусі Польща звернулася до всього НАТО запросити Варшаву до участі в програмі Nuclear Sharing. Про це заявив прем’єр-міністр Матеуш Моравецький.

Нагадаємо

9 червня 2023 року на зустрічі із самопроголошеним президентом білорусі олександром лукашенком путін заявив, що розміщення російської тактичної ядерної зброї в білорусі розпочнеться після того, як об’єкти будуть готові. За його словами, підготовка споруд для зберігання тактичної ядерної зброї в білорусі закінчується 7-8 липня, і одразу ж після цього російська сторона почне перевезення в країну тактичного ядерного озброєння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Череватий розповів про вороже угруповання на Бахмутському напрямку: 50 тисяч військових та сотні танків

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…