Головна News Опитування: трохи більше ніж за місяць Ліз Трасс отримала найнижчий рейтинг схвалення серед прем’єр-міністрів Британії

Опитування: трохи більше ніж за місяць Ліз Трасс отримала найнижчий рейтинг схвалення серед прем’єр-міністрів Британії

0

Ліз Трасс

Джерело: ЕРА

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Рейтинг Трасс зараз нижчий за рейтинг Бориса Джонсона під час розпалу так званого партійного скандалу та його попередниці Терези Мей за кілька тижнів до її відставки. Про це повідомляє УНН з посиланням на The Guardian.

Деталі

Згідно з іншим опитуванням Observer, особисті рейтинги Ліз Трасс падають.

Рейтинг особистого схвалення Трасс на рівні -47 став найгіршим за всю історію прем’єр-міністра в опитуванні Opinium для Observer. Це гірший рейтинг, ніж у Бориса Джонсона під час розпалу так званого партійного скандалу та його попередниці Терези Мей за кілька тижнів до її відставки.

Це свідчить про те, що сприйняття прем’єр-міністра серед виборців погіршилося, незважаючи на партійну конференцію Торі, коли лідери та партії традиційно бачать різке зростання підтримки, коли їм дають можливість представити своє політичне бачення.

Більше половини опитаних (53 %) вважають, що Трасс повинна піти у відставку. Лише 25% вважають, що вона має залишатися лідером торі.

Серед тих, хто підтримав торі на останніх виборах, 41% вважають, що Трасс має залишитися на посаді, тоді як 39% вважають, що вона повинна піти у відставку.

Нагадаємо

Голова британського МЗС Ліз Трасс стала прем’єр-міністром Великої Британії після того, як виграла у Ріші Сунака в боротьбі за крісло наступника Бориса Джонсона. Оголошення зробили 5 вересня, а сама Лізз Трасс подякувала за підтримку у Twitter

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…